Spelregels

Wat leuk dat je overweegt deel te nemen aan de Stap op 1 vijfdaagse. Een cadeautje voor jezelf, dat is alvast een mooie eerste stap.

Om mee te kunnen doen worden je voornaam en e-mailadres gevraagd, zodat we je de informatie kunnen sturen die verband houdt met je deelname aan de vijfdaagse. Verder vragen we je de vier cijfers in te vullen van de postcode van de locatie waar je werkzaam bent. De Stap op 1 vijfdaagse wordt aangeboden door de 14 regionale werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn en hiermee kunnen we in kaart brengen hoeveel mensen er per regio deelnemen, zodat zij hierop hun activiteiten kunnen afstemmen.

De Stap op 1 vijfdaagse wordt uitgevoerd door VOOR LIZ in opdracht van Transvorm, ZorgZijn Werkt en WGV Zorg en Welzijn namens de 14 regionale werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn. Zie ook de pagina initiatiefnemers op deze website. VOOR LIZ bewaart de gegevens om je de informatie, opdrachten en vragenlijsten te kunnen sturen en om een terugkoppeling te kunnen geven op de ingevulde vragenlijsten. Het invullen van de vragenlijsten is anoniem en niet verplicht. Om je op weg te helpen de gewenste veranderingen ook na de vijfdaagse vol te houden, ontvang je gedurende het jaar af en toe een inspiratieberichtje. Zie ook de uitgebreide privacyverklaring.

Indien deelname aan de Stap op 1 vijfdaagse of het ontvangen van aanverwante zaken niet langer is gewenst, dan zullen de persoonsgegevens worden vernietigd. Je kunt dit kenbaar maken door onderaan een ontvangen mail op de link: ‘afmelden’ te klikken en de instructies te volgen. Je kunt ook een mail sturen naar: team@stapop1.nl met onderwerp ‘vernietiging persoonsgegevens’ en daarin het mailadres dat moet worden vernietigd.

Heb je nog vragen of wil je met je team meedoen en kun je daarin wat ondersteuning gebruiken, neem gerust contact met ons op.

Alvast veel plezier met jouw Stap op 1 vijfdaagse!

Team Stap op 1 vijfdaagse

AANMELDEN